ŞEHİT BEBEK MUSTAFA BEDİRHAN KARAKAYA ANAOKULU
Habibler Mah. 5681 Sok. No3/1 Kepez/ANTALYA

VİZYON

Kişilik yapılandırmasını hedefleyen eğitim modeli ile erken çocukluk döneminde kişiliğin sistematik bir şekilde oluşumu destekleyen, modern eğitim teknolojileri, her yaş grubuna kaliteli eğitim veren, bu eğitim modeline olanak sağlamak için her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Anaokulu bünyesinde öğrenim gören her çocuğun; milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, tarihinden ders alan, bugünde yaşayan, yarına hazırlanan ,bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seviyeli insanlar olarak yetişmesinin sağlanmasıdır.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim